Muzica

Muzica crestina este activitatea care a stat la baza alcatuirii Misiunii The Messengers. Scopul si sensul principal al slujirii “mesagerilor” a constat si consta in vestirea Evangheliei prin cant, printr-o muzica de cat mai buna calitate.

Au trecut 22 de ani de cand grupul The Messengers, cu ajutorul Domnului si-a inceput activitatea. In tot acest timp s-a putut constata cum, sub inspiratia Duhului Sfant, acestora le-au fost daruite cantece cu un specific aparte, am putea spune cantece “tip Messengers”. Acestea Il proclama pe Hristos si il inalta.

Numele marturisind Harul si Dragostea divina nemasurata. Imnurile promovate de acest grup sunt iubite si cantate de mii de credinciosi, de toate varstele, pretutindeni unde locuiesc romani.

Muzica grupului e transmisa la statiile de radio crestine cat si in cadrul emisiunii Pastorul Cel Bun, inclusiv prin videoclipuri.

“Dorim sa fim in continuare un grup care, prin muzica primita de la Dumnezeu sa fim o binecuvantare pentru orice suflet care ne asculta. Vrem sa ramanem permanent sub calauzirea Duhului Sfant, cu smerenie si in ascultare de Dumnezeu, Creatorul muzicii si a tuturor lucrurilor, caruia Ii dam toata slava, lauda si inchinarea noastra.”