Misiune

Ascultand de Marea Trimitere, de Marea Porunca a Iubirii si sub impulsul Marii Imputerniciri, MISIUNEA THE MESSENGERS organizeaza turnee de evanghelizare si de implicare sociala in Romania si Diaspora.

Aproape in fiecare an incepand cu 1991, pana in prezent, grupul The Messengers a fost prezent in Romania, cu ajutorul Domnului, in lucrarea de evanghelizare. Lucram si comunicam cu toti pastorii bisericilor locale care doresc sa se implice in turneele noastre. Inchiriem cele mai mari spatii publice, stadioane, case de cultura, sali sportive, gradini de vara, etc., dupa viziunea locala si nevoi.

In fiecare oras dorim sa venim in ajutorul familiilor sarace cu cate un pachet cat mai consistent de alimente, pe baza unor liste intocmite de bisericile locale. Secerisul e mare si Dumnezeu ne-a spus tuturor sa mergem in Numele Lui si sa vestim Cuvantul Evangheliei – prin cantec, fapta si cuvant – la semenii nostri.

Dumnezeu a lasat ca viziunea noastra sa cuprinda si acest aspect – de a construi cladiri de biserici. Pana in prezent, cu ajutorul lui Dumnezeu si prin darnicia fratilor am construit trei biserici: in comunele Taut si Chesenet din judetul Arad si in orasul Bicaz din judetul Neamt.

Am mai cumparat o casa in orasul Calafat, judetul Dolj pe care am transformat-o in cladire de biserica, iar altor biserici in constructie din diferite zone ale Romaniei le-am oferit donatii.

Cerinte si nevoi in acest sens ne sunt adresate mereu si mereu. Prin credinta, cu ajutorul Domnului si darnicia dumneavoastra putem sa incepem un nou proiect, un nou locas de rugaciune, unde sufletele oamenilor sunt hranite prin Cuvant, si unde cel pacatos Il poate intalni pe Dumnezeu.