Despre noi

In planul hotarat de Dumnezeu, in familia lui Anton si Elena Damian din Sibiu s-au nascut noua copii. Parintii l-au rugat pe Dumnezeu, sa le dea copiilor din darul muzicii. Dintre cei noua, Dan, Radu si Narcis formeaza grupul The Messengers.

De mici copii s-au deprins cu educatia muzicala, astfel urmand studii la vioara, pian, chitara, percutie si voce. Pe langa acestea, in timpul adolescentei, Dan incepe sa descopere izvorul compozitiei, un dar primit de la Creatorul muzicii. Toate aceste pregatiri, Dumnezeu le-a folosit pentru ca mai tarziu prin calauzirea Duhului Sfant, sa ia contur, planul Sau cu viata lor.

In anul 1983, impreuna cu familia lor parasesc Romania si se stabilesc in orasul Portland, Oregon, U.S.A. Misiunea “The Messengers” a fost fondată în anul 1983 de Dan Damian. De atunci, Dumnezeu i-a ajutat sa inregistreze muzica primita de la El. De-a lungul anilor lucrarea lor s-a extins mai mult decat au putut sa-si imagineze. Evanghelizari, concerte, construire de biserici in Romania. Din 1997 a inceput producerea si transmiterea programului de televiziune Pastorul Cel Bun in Portland si Romania.

Muzica si activitatea lor este foarte iubita si apreciata in comunitatea romana de pretutindeni si se bucura de o foarte buna colaborare cu toti pastorii si bisericile din America, Europa si România. Din anul 1990, de cand Dumnezeu a hotarat ca regimul comunist sa fie inlaturat, lucrarea misiunii The Messengers in Romania s-a extins. A inceput colaborarea cu Asociatia Misionara Crestina Emanuel din Sibiu, fondata si condusa de Nicu Bisboaca.